Automate your Marketing
with Womplify




 
sherrina's FotoPage
From KL with love
By: sherrina syed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-May-2008 12:31 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Azri dan Nadia

Humairah....
Awin dan Humairah
Pengantin datang, hari dah nak hujan
View all 11 photos...
Date: 3rd May 2008
Time: 12pm
Venue: Rumah pengantin lelaki di Shah Alam

Aku, Wana, Awin dan Radzi mewakili rakan2 CBN yg lain bertandang ke kenduri di sebelah lelaki pula di Shah Alam. Kali ni best gile sebab ianya berkonsepkan tradisional Negeri Sembilan. Makanannya sedap (rendang nogori pun ado) dan konsep lauk didalam kuali benar2 menarik (lupa giler nak amik gambar). Pastu siap ada live band iaitu muzik tradisional Negeri Sembilan. Memang tak sah kan kalau takde lagu Minang dan Ayam Den Lapeh...

Kali ni takde kompang team cuma ada pemain2 muzik tradisional tu. So sangat unik dan menarik. Layan gambarlahhh


Sunday, 4-May-2008 12:08 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Nadia Khairiah dan Azrin

Laju giler pengantin ni jalan
Yayy..dapat coklat
Huwaa..Ayna rembat coklat gue
View all 12 photos...
Date: 2 May 2008
Time: 8.30pm
Venue: Kampung Pengantin, Ampang.

Mula-mula bila dengar Nadia nak kawin (huh...ye ke ni?)di Kg Pengantin, aku ingat maknanya dia nak kawin kat Johor di kampung dia le. Rupanya Kg Pengantin tu nama tempat utk wedding event di Ampang. Cehh..baru ingat plan nak ke Singapore dah alang2 turun JB. huhu....

Anyway, wedding tu best. Makanan ok, suasana best. Paling best ialah meja aku le (me, Mas, Wana, Murni & Fadli, Awin & Radzi). Bikin havoc aje, dok ngusik2 orang. Minum air sirap bergelas2 (panas dohh) siap amik jug meja sebelah. Hahaha...

apa pun, tahniah pada Nadia (Apek) dan Azrin....cam tak caye je korang ni kawin....hikhikhik


Sunday, 4-May-2008 11:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Yohanis dan Johan

Akim, Rina Azlin dan Rose
Johan dan Yohanis
Rose dan Fizah
View all 12 photos...
Date: 1 May 2008
Time: 8.30pm
Venue: Dewan Kem Wardieburn
Food: Fantastic!

Akhirnya, kahwin juga si Yohanis dan Johan ni. Tahniah, semoga bahagia ke akhir hayat. Food sedap sehh. Majlis pun best. Siap ada live band lagi. Yg best ialah jumpa CBNers yang sekelian lamanya tak berjumpa


Sunday, 30-Dec-2007 16:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Dr Siti Halimatul dan Rozaime

 
 
 
View all 10 photos...
Tarikh: 28 Disember 2007
Masa: 8.30pm
Tempat: Dewan Merak Kayangan


Friday, 28-Dec-2007 15:27 Email | Share | | Bookmark
Eyes on Malaysia

Eyes on Malaysia
Banyaknya besi
KLCC from far
View all 9 photos...


wohoo....sempat juga naik Eyes on Malaysia (EOM) sebelum segala batang besi dan skrunya dicabut pada 1 Januari 2008 (last ride on 31st Dec)....dari awal tahun dok remind myself...nak naik EOM, nak naik EOM. Baru teringat balik few days ago. Sabtu tengahari lepas lunch, gi sana. Parking susah nak cari. Ingatkan ramai giler naik menatang tu. Masa beratur, beli tiket terus dapat naik. Yayy...satu kapal dengan 2 orang girls melayu yg sama mcm kitorang gak last minute baru teringat nak naik....hahaha...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net